Kära blivande kund.

Efter flera år med vad jag trodde var eksem gick jag till Marias hårklinik för att äntligen få rätt hjälp. En dag gick jag spontant in i hårkliniken och fick en hårbottenanalys på studs. Jag hade både fettmjäll och torrmjäll ovanpå det.

Efter bara EN behandling gjorde vi om analysen och torrmjällen hade redan minskat. Efter 2 hembehandlingar (med några fantastiska produkter) och 5 behandlingar i kliniken fanns problemet inte kvar längre.

Det är enkelt, snabbt och det känns så himla skönt. Har du några problem med hårbotten så rekommenderar jag starkt Marias hårklinik. Vem skulle inte vilja vara frisk i hårbotten och få spabehandling samtidigt?

Tack vare Maria, hennes behandlingar och produkter är jag frisk och problemlös.

30/09-11


Man, 35 år

Bilderna nedan visar före behandlingen samt hur det nya håret kommit efter ca 6 månader.


Mimmi

När jag var kanske 9 - 10 år började jag få ”mjäll” i håret. Det hade jag i flera år och det kliade mycket. Det blev mer och mer och jag fick vita klumpar som blev små mjäll när jag kliade sönder dem.

När jag gick till doktorn (flera gånger) sa de bara att jag inte fick äta eller dricka något speciellt, eller att jag hade mjäll, och jag fick något schampoo som inte hjälpte alls. Jag gick även till homeopater men de gjorde inte heller något som hjälpte det minsta.

När jag kom hit för att se om kanske Maria visste vad det var det var så sa hon direkt att det var psoriasis. Det var i februari. Efter det fick jag komma hit två gånger i veckan för att göra behandlingar, jag fick även göra behandlingar hemma. Nu, i maj, är min hårbotten helt bra nästan, det syns bara lite om man tittar med kameran.

Innan vågade jag knappt sitta ner när det var någon annan som stod upp och kunde se min hårbotten. Men nu är allt jättebra!

Det var väldigt bra att jag kom hit, men jag skulle ha gjort det tidigare!

Dessutom är det ett bra medel man sätter i håret, min hårbotten har aldrig svidigt eller luktat äckligt.

Mimmi 2/6-06Kvinna

Håravfallsproblem med extremt torr hårbotten. Bilderna nedan visar före behandling samt efter ca ett års behandling.


Moa

Hej!

Jag är en tjej som drabbades av ett kraftigt håravfall för 2 år sedan. En bekant rekommenderade Marias Hårklinik och sa att jag kan hitta hjälp där. Efter flera behandlingar och dagliga hembehandlingar började håret växa ut efter 4 månader. Nu efter 8 månader är håret nästan helt återväxt och jag hoppas att det bara fortsätter. Tack för ditt jobb Maria.

Moa maj 2007
Emilia

 Min dotter Emilia har under en längre tid haft klåda och vitt mjäll i hårbotten som jag trott var skorv. Av en ren slump var vi på Skånemässan och såg att man kunde prova att analyser sin hårbotten. Emilia ville prova som tur var och Maria konstanterade direkt att hon hade psoriasis. ”OJ” var det första jag sa. Går det att bota? Ja ja svarade Maria. Vi har nu varit på 10 behandlingar och hembehandlingar under 10 veckors tid. Allt har försvunnit.

Det är en oerhörd lättnad.

Evigt tacksam mamma 30/11-05
Cem

För två år sen började jag märka hur mitt hår blev allt tunnare, det märktes på fotografier tagna med blixt. Först frågade jag om råd i ett apotek men de sa att jag var för ung (15 år gammal då). Jag fick ändå några provprodukter. Det gjordes inga tester på mig så jag var skeptisk mot produkterna men de fungerade ändå inte. Min kusin hade sett skylten till Marias hårklinik och tipsade mig om det. Jag valde att gå på gratis kontroll och då upptäcktes det att avfallet berodde på fet hårbotten. Jag hade även fettmjäll. Jag fick se på kameran hur fett det var med mina egna ögon. Det var det som fick mig att tro på Maria och nu har jag gått på behandlingar under några månader och redan sett resultat. Det kostade en slant, speciellt i början men nu när jag sett resultat är jag glad att jag började göra något åt det vid så ung ålder.

Hoppas att det fortsätter positivt och att resultatet blir bra.

Tack // Cem


 

67 år gammal man


Jerke


Andrea 1/2006


Tjej