De flesta kan hjälpas

Vi arbetar utifrån personens individuella problem. Behandlingen börjar med en noggrann personlig hår- och hårbottenanalys, med mikrokamera. Om vi upptäcker att det finns det minsta lilla tecken på aktivitet i hårsäckarna, kan vi med denna metod tillsätta proteiner och mineraler för att aktivera hårsäckarna och hårrötterna, att få tillbaka hårväxten.

Hårbotten stimuleras med massage och med olika oljor och essenser från örter, kryddor och växter. Alla produkter är naturella och allergitestade på människor - inte på djur. Med denna unika metod syns resultatet inom tre månader. Begynnande håravfall kan stoppas med 10 behandlingar.

Behandlingen skräddarsys med olika oljor, mineraler, proteiner, vitaminer för att rengöra hårbotten och tillföra ny näring till hårrötterna. Vi kan hjälpa till vid manlig testosteronalopecia och kvinnlig alopecia för kvinnor i klimakteriet när hormonbalansen förändras. Bakom fläckalopecia finns hela tiden problem med immunsystemet. Det kan vara så att det kommer en falsk signal från hjärnan och immunsystemet vill reagera mot sitt eget hår och kasta ut håret. Bakom hela problemet finns en negativ eller oxidansstress.

Många blir helt bra, andra uppnår märkbara förbättringar och det är ofta bara en tidsfråga tills de uppnår önskade resultat. Resultaten är individuella och vi gör alltid vårt bästa för att du skall kunna fullföra behandlingen på kliniken med bästa möjliga resultat.

Vi lämnar inga förhoppningar om vi inte tror att det finns någon hjälp för just dina problem. 

Vi kan också anpassa behandlingar för patienter med stora håravfall som inte kan komma till kliniken.